Ελεύθερες Διαλέξεις

Διάλεξη με τίτλο: “The Digital Aspects Of Recovering And Rebalancing”. Συζήτηση με θέμα «Περισσότερα ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την ενίσχυση της οικονομικής ανάπτυξης», Συνέδριο της Ε.Ο.Κ.Ε. και της Ο.Κ.Ε. Ελλάδος, στο πλαίσιο της Προεδρίας της Ελλάδος στο Συμβούλιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, 28 Απριλίου 2014, Αθήνα.

Διάλεξη με τίτλο: “Importance of Entrepreneurship for Greek economy” στο πλαίσιο της παρουσίασης με τίτλο "AMWAY: “Global Entrepreneurship Survey Report 2013 with focus on the Greek market”, Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014, Πρεσβεία των Η.Π.Α, Αθήνα.

Διάλεξη με τίτλο: “European Banking Union”, Συζήτηση στρογγυλής τράπεζας που οργανώθηκε στα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα από τους Οικολόγους Πράσινους, 7 Ιουνίου 2013, Αθήνα.

Διάλεξη με τίτλο «Σκέψεις για Μετά την Κρίση», 14/12/2012.

Διάλεξη με τίτλο «Η Έξοδος», 15/11/2012.

Διάλεξη στο Εθνικό Ινστιτούτο Εργασίας και Ανθρωπίνου Δυναμικού (ΕΙΕΑΔ) με Θέμα: Η αγορά Εργασίας σε Κρίση. Τίτλος διάλεξης: Εξελίξεις και προοπτικές στην Ανταγωνιστικότητα, 9 Ιουλίου 2012.

Διάλεξη στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών, Ημερίδα με θέμα: Ευρώ ή Νέα Δραχμή; Τίτλος διάλεξης: «Ελληνική οικονομία και ευρώ: Μια ανάλυση κόστους - οφέλους», 15/2/2012.

Διάλεξη στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σειρά διαλέξεων του τμήματος ΜΙΘΕ με κεντρικό θέμα: Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΣΤΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ, ΣΤΙΣ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, Τίτλος διάλεξης: «Ιστορικές, Κοινωνικές και Επιστημολογικές Διαστάσεις της Ελληνικής Κρίσης», 31/1/2012.

Διάλεξη στο CEO CLUB με τίτλο: Global Crisis: What’s next for World, Europe and Greece, 15/9/2011.